Søk

Nylig lagt inn!

Berit Nordstrand - 12 uker (I)

129,00 Kroner

Klarna

12 uker til et sunnere liv og en smalere

Bøker av samme forfatter

Innbundet
Denne boken er veldig fin.

Boken har ikke smussomslag
Språk: Norsk
Antall sider: 280
Denne utgaven er trykket i 2014

Varenummer: H3618
BokLibris har: På lager
stk.

 

Vær med på Berit Nordstrands 12-ukersreise til et sunnere liv med en smalere midje. Nyt mat som forbrenner magefettet! I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer.

Berit Nordstrand er en imponerende formidler om kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter som har jobbet med rusavvenning og som terapeut og som overlege i farmakologi. I boken 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje, guider Berit deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du kvitter deg med magefettet som i seg selv er en stor helsefare. Boken veileder deg i de ulike stadiene til hvilken mat du må spise og hva du må unngå.. Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker forbrenningen og sikrer din helse. Boken inneholder mer en 60 smakfulle oppskrifter som hjelper deg å finne frem til et nytt kosthold bygget på nøklene i Berits prinsipper.

På 12 uker minsker vekten med 5-10 kg og du får en ny dose energi. Berit Nordstrand er spesialist i farmakologi og har lang erfaring med å endre folks eksisterende vaner og gi dem nye vaner. Hun har skrevet to bøker om kosthold og helseeffekt.

Norges billigste nettbokhandel

100% fornøydgaranti!

Kjøp brukte bøker, spar miljøet