Søk

Jeg er stolt av Boklibris AS

opprettet den under Bruktbokhandel

Jeg er stolt av Boklibris AS

Ja, jeg er virkelig stolt.

For det har jo blitt bra! Ikke sant?

Omsetningen øker fra år til år, og jeg har holdt det jeg har lovet.

- Boklibris.no skal være Norges billigste nettbokhandel. Jeg sjekker jevnlig hos andre bruktbokforhandlere, jeg googler og søker. Det er ingen som slår Boklibris.no på pris, verken med eller uten porto.

- Vi skal bare ha fornøyde kunder. De få som har tatt kontakt fordi de er misfornøyd har fått hjelp, og alle har vært fornøyde etter at saken er løst/forklart.

Så har butikken blitt større, mye større. Vareutvalget og antall bøker har vokst, selv om omsetningen har økt. Jeg har lagt inn bok etter bok, og jeg har fått hjelp. Gode venner og familie har også lagt inn bøker. 
Det siste året har jeg tilbudt plass for folk på arbeidsavklaring, og dette har resultert i raskere registrering av bøker.

Butikken i Brandbu har også vokst, både i areal og vareutvalg. Vi gikk ned fra åpent hver dag til åpent kun på torsdager. Dette har resultert i mer trafikk og mer effektiv drift av nettbutikken. Det er tidkrevende å ha åpent for publikum.
Jeg må da alltid være til stede og mye tid går med til bokprat, noe som er hyggelig men lite inntektsbringende. Ved å holde åpent kun en dag i uken får jeg mer tid til å registrere bøker i nettbutikken samt hente inn bøker.

Pakking av ordrer tar også mye tid. 

I år har Boklibris.no på alvor festet seg som en etablert bokhandel. Endelig er omsetningen stor nok til at jeg kan ta ut en lønn jeg kan leve av. Jeg har nå ikke annen jobb ved siden av. 

Takket være en fin og lett forståelig nettbutikk, trofaste kunder og et stadig nytt vareutvalg tror jeg på videre vekst i Boklibris AS.
 

Tusen takk for at du kjøper brukte bøker i bokhandelen min.

Jeg håper du fortsetter med det.

Riktig godt nyttår!

Hans-Arne :)


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din