Søk

Billigere porto på bøker

opprettet den under Bruktbokhandel

https://minside.postnord.no/public-services/service-points

Norges billigste nettbokhandel.

Det høres bra ut, og det er sant. Som butikksjef for Norges billigste nettbokhandel har jeg mye arbeid med å leve opp til det vi lover.

Vi skal være billigst. Jeg innrømmer; vi er ikke alltid billigst på hver enkelt bok, det kan hende en eller annen bruktbokhandel med nettside er litt billigere, men da er garantert portoen dyrere hos dem, og kanskje de i tilllegg slenger på et gebyr.

Boklibris.no har ingen gebyrer, og vi har alltid så lav porto som overhodet mulig. Alle pakker sendes med sporingsnummer, og alle pakker er pakket inn i proffesionell emballasje.

Det er sluttsummen som gjelder, og der er vi alltid billigst.

Nå bytter vi fra Bring til postNord. Kanskje for godt, kanskje for en periode. Dette gjør vi for å få ned prisen. Boklibris.no har blitt en stor kunde hos fraktselskapene, og vi kjemper for å få ned prisen for kundene våre..

Enkelte små bygder og øyer i Nord-Norge har ikke mulighet til å få pakker med PostNord. For dem har vi fortsatt Bring som et alternativ.

Jeg er stolt over Boklibris. Jeg er stolt over prisene våre, både på bøker og på porto, og jeg er stolt overat vi etter fire år har 100% fornøyde kunder.

Slik skal vi fortsette.

Hans-Arne.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din