Søk

Brukte bøker er populært

opprettet den under Bruktbokhandel

Brukte bøker er populært

Jeg hører ofte folk si: "Kanskje papirbøker er på vei tilbake". Det forundrer meg at mange tror folk har sluttet å lese bøker trykket på papir. Hva er vel en bok om den ikke er trykket på papir? Lydbok eller E-bok. Ja, de kan leses/høres, men det er jo ikke en bok. Det er en historie, et skriv eller et hørespill. Bok er bok, og bøker er trykket på papir. Brukte bøker er populært. Ikke så rart, for man får jo ikke tak i nye utgaver av de aller fleste bøker. Det er svært få bøker som er digitalisert til E-bok, og det er enda færre bøker som er lest inn som lydbok. Bare de største og mest populære blir digitalisert eller lest inn. Vil du ha stort utvalg, og kvalitet må du lese bøker, ja bøker på papir. Brukte bøker er populært, og brukte bøker blir stadig mer populært, for forlag og store kjeder satser på kvantitet, ikke kvalitet. De vil omsette mest mulig, og tjene penger. Vi lar oss lett påvirke av mediene, nettet er proppfullt av propaganda, snikreklame og lure bilder og filmer som påvirker oss. Går du inne i en "bokhandel" eller en nettbokhandel, blir du påvirket, og ledet til å kjøpe det de store forlagene og kjedene ønsker. Tar du deg tid til å virkelig sjekke, vil du oppdage at sortimentet er smalt og lite utfordrende. 

Hos antikavariater og bruktbokhandler er virkeligheten en helt annen. Bruktbokhandler, som Boklibris, tilbyr et vidt spekter av bøker i alle kategorier. Store kjente, små ukjente og sjeldne bøker står ved siden av hverandre, og utfordrer deg på alle måter. 
Hos oss er ikke fokus på å selge mest mulig av en forfatter, bøker fra et spesielt forlag eller lignende. Vi tilbyr alt, og vi tilbyr bøker billig. Brukte bøker er eneste løsningen om du selv vil bestemme hva du vil lese. Her er det ingen som styrer deg til det eller det,her bestemmer du selv. Brukte bøker er populært, og det er ikke rart, for du får altså ikke disse bøkene på annen måte. 

Er du en bokelsker? Da har du truffet blink. Det er hos oss, og alle andre antikvariater og bruktbokhandler, du finner lesestoff.

Brukte bøker er løsningen.

Riktig god sommer!
Hans-Arne :)


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din