Per Harald Grue - Gylne øyeblikk - Norsk mat, øl, og akevitt

179,00 Kroner

Klarna
Varenummer: MOD314B27404
Klar for sending: På lager
stk.

Søk på forfatter
Innbundet
Boken er lest, men helt fin
Språk: Norsk
Vekt: 0,986
Sider: 205
Trykket i: 2014
Illustrert: Ja

Vår registrering
Oppdatert: 30.04.2024
Internkode: HAA

Norske Akevitters Venner (NAV) mener det i årene fremover er behov for en høyere prioritering av norsk kultur generelt og norsk mat- og drikkekultur spesielt. Vårt mål er at denne boka skal bidra til dette, skriver presidenten i NAV, Per Harald Grue i forordet. Norsk akevitt er unik med kjennetegn som sprit fra norske poteter, modning på fat og linjefrakt.

Produktets tagger

Billigere bøker og porto!

Mine tagger