Bo Lilledal Andersen - Telemarksmat

149,00 Kroner

Klarna
Varenummer: MOD78B34212
Klar for sending: På lager
stk.

Søk på forfatter
Innbundet
Denne boken er fin

Smussomslag med litt bruksmerker
Språk: Norsk
ISBN: 978-82-521-6891-4
sider: 160
Illustrert: Ja
Denne utgaven er trykket i 2006
Vår registrering
Oppdatert: 22.11.2024
Internkode: HAA

Dette er den store boka om mat frå Telemark, full av gode oppskrifter med kjøt og fisk, bakst, supper og nydelege dessertar - alt typisk for Telemark. Kokkane som har laga maten, kjem frå sagnomsuste Dalen hotell, og boka har eit eige kapitel om hotellet og om gourmetmaten staden er kjend for. I tillegg til mat og kulturhistorie inneheld Telemarksmat intervju med kjende telemarkingar som snakkar om gode matminne frå heimfylket og deler oppskrifter med lesarane; Kristin Halvorsen, Sigmund Groven, Alf Cranner, Jahn-Otto Johansen, Knut Buen, Bjørg Vik og fleire. Boka er gjennomillustrert.

 

Produktets tagger

Billigere bøker og porto!

Mine tagger