Nyhet!

Thomas Horne, Colin Eick og Eivind Stoud Platou - Øl og mat - hånd i hånd

199,00 Kroner

Klarna
Varenummer: MOD108B40055
Lagerstatus: På lager
stk.

Thomas Horne, Colin Eick og Eivind Stoud Platou
Innbundet
Boken har naturlige bruksmerker
Språk: Norsk
Vekt: 0,934
Sider: 173
Trykket i: 2014
Illustrert: Nei

Vår registrering
Oppdatert: 10.04.2025
Internkode: EES99

Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.

Produktets tagger

Billigere bøker og porto!

Mine tagger