Norsk mat med Andreas Viestad

179,00 Kroner

Varenummer: MOD379B41896
Lagerstatus: På lager
stk.

Søk på forfatter
Innbundet
Boken er lest, men helt fin
Språk: Norsk
Vekt: 0,811
Sider: 247
Illustrert: Ja
Denne utgaven er trykket i: 2008

Vår registrering
Oppdatert:
05.06.2025
Internkode: AKS70

En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!

Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Andreas Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikle våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år.

Boken inneholder mer enn hundre oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest. Her finner du kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honning-glasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokan-is og akevitt-sorbet. Og er det ikke på tide å slå et slag for lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade? Alle rettene er nydelig illustrert med foto som gir vann i munnen.

Produktets tagger

Billigere bøker og porto!

Mine tagger