Arvid Skogseth - Fra det norske kjøkkens historie

249,00 Kroner

Veil. salgspris 399,00 Kroner

Klarna
Varenummer: KHI150B28184
Klar for sending: På lager
stk.

Søk på forfatter
Innbundet
Boken er lest, men helt fin
Smussomslag er synlig brukt
Språk: Norsk
Vekt: 1,093
Sider: 299
Trykket i: 2009
Illustrert: Ja

Vår registrering
Oppdatert: 24.05.2024
Internkode: AKS70

"Fra det norske kjøkkens historie" gir deg spennende glimt av den norske mathistorien, fra forhistoriens kokegroper og jegerkultur, via middelalderens eller barokkens glemte tradisjoner, frem til den gradvise utviklingen av det profesjonelle kjøkkenet i Norge på 1800- og 1900-tallet. Boken viser hvordan den norske matkulturen har utviklet seg i stadig samspill mellom nært og fjernt, lokalt og internasjonalt, i jakten på stadig nye smaker, løsninger og praktiske grep. Arvid Skogseth er selve nestoren i norsk kjøkken i dag - en veteran som har fungert som lærer eller inspirator for nær sagt samtlige av dagens norske toppkokker, fra Eivind Hellstrøm og Arne Brimi til Sven Erik Renaa og Tom Victor Gausdal. I denne boken deler han med oss av sine enorme kunnskaper og erfaringer fra et langt liv i kjøkkenets tjeneste

Produktets tagger

Billigere bøker og porto!

Mine tagger